Bejelentés


Családállítás Feloldani a kötéseinket


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Egészség- és Életvezetési Coaching - kibővített Life Coaching

 

Mindannyian megéltünk már számos örömteli élményt és problémát is életünk során. Így sok mindent megoldottunk már, ami számunkra nehézséget okozott. Mégis ha új problémába ütközünk, hajlamosak vagyunk arra, hogy fókuszunkat csak a problémára irányítsuk, figyelmen kívül hagyva az eddigi sikeres megoldásainkat.


Számomra a coaching azt a folyamatot jelenti, mely során abban támogatlak, hogy megtaláld, és tudatosítsd önsegítő képességeidet, és ezáltal eredményesebbé válj saját életed irányításában
Úgy vélem
  • mindenki képes a fejlődésre, feltéve, ha hajlandó rá.
  • mindannyiunkban ott van az az erő, amivel leküzdhetjük, túlléphetjük a problémáinkat, csak az utat kell megtalálnunk, a megfelelő készségeinket, és képességeinket amiknek már birtokában vagyunk, vagy amit meg tudunk tanulni másoktól.
  • saját cselekedeteinkért és érzéseinkért magunknak kell vállalnunk a felelősséget, bármennyivel is könnyebb ezt a felelősséget másra hárítani.
  • a fejlődés mindig változással jár.

Mikor menjek coachoz?

Ha úgy érzed, életed fordulóponthoz ért, és szeretnél céltudatosan változtatni, ha fontos döntés előtt állsz, ha szeretnéd önbizalmad erősíteni, elérni olyan dolgokat, mikről álmodsz, és ehhez szükséged van inspirációra, egy külső támogatóra.

Miben lehet segítségedre a coaching:

  • Cselekvési lehetőségek kiszélesítésében
  • Hozzáállás és látásmód megváltoztatásában
  • Magatartásminták megváltoztatásában
  • Kompetenciáid fejlesztésében
  • Belső egyensúlyod kialakításában/helyreállításában

Hogyan zajlik egy coaching folyamat?

A coaching folyamat 3-8 ülésből áll. Egy-egy ülés kb. 1-1,5 óra. Az első 1-3 ülés heti rendszerességgel, a továbbiakban kéthetente találkozunk.

Ha kérdésed van a módszerrel kapcsolatban, nyugodtan írj, vagy hívj!

Időpont egyeztetés telefonon, vagy email-en.

tel: 20/454-7717                      email: stepan.katalin@gmail.com
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!